måndag 3 november 2014

Världens tråkigaste inlägg :)

Idag har jag jobbat över. Lagat mat. Tänkt att jag snart, snart borde börja redigera eller skriva men inte kommit loss. Gått igenom 600 bröllopsbilder för att försöka välja ut ett lämpligt till tackkorten vi fortfarande inte fått iväg.  Och tillslut skrivit en liten, liten stund

680 ord. Inte bra. Inte dåligt. Men sjukt nöjd är jag eftersom jag faktiskt fick ner dem. För klockan är så mycket att jag lika gärna hade kunnat lägga mig i soffan. Eller i sängen för den delen, måste upp kl 6 imorgon. Är sjukt imponerad av alla ni som klarar av att ligga i fas! Jag är redan ohjälpligt efter men tar det som sagt med ro! :)

Usch, vilket tråkigt inlägg det här blev. Bjuder på en spexig bröllopsbild istället. Jag och min man är inte kända för att vara särskilt seriösa på bild... :)

Detta har blivit en klassisk pose i det Cederlundska hemmet och var därför såklart ett måste även på den stora dagen! :)

5 kommentarer:

 1. Huvudsaken är väl att du skriver nåt och att bröllopsbilderna är coola. Och jag menar att båda kan du kryssa check i rutan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeay! Två kryss är ju skitbra! Tack Mia! :)

   Radera
 2. Haha, kul bild :)
  Jag ligger också efter, men jag tar det med ro. Rätt som det är kanske det lossnar och rasslar till, man vet aldrig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! De bästa bilderna vi har är när vi fjantar - alla andra ser vi så stela ut på! :) Bra att du också tar det med ro - då kan vi göra det tillsammans! :P

   Radera
 3. Härlig bild!! Alla blogginlägg kan inte vara hur kul som helst. Det är ju som livet självt, varierande i allra högsta grad!

  SvaraRadera