lördag 20 december 2014

Julsemester

Nu åker jag alldeles strax till Spanien för välbehövd julsemester! Efter en höst och vinter som varit fullsmockad med både det enda och det andra ska det bli jätteskönt att komma bort en vecka utan några som helst krav eller måsten. Middagsmörker åker dock med liksom laptopen eftersom jag och lillebror kanske passar på att ta ett snack eller två om Getto. Sen ska jag också inviga min nya Kindle! Fick hem den i veckan och har laddat upp med tre böcker jag hemskt gärna vill läsa. Ska bli kul att ta steget in i framtiden! :)

Kanske bloggar jag från Spanien, kanske inte. Om vi inte hörs önskar jag er alla en riktigt härlig jul!

Jag, lillebror och maken i Spanien förrförra julen

Min nya darling!!!

6 kommentarer:

 1. Åh vad roligt med semester och läsplatta!

  SvaraRadera
 2. Hurra för julsemester och hurra för Kindle!! :) God jul! Själv ska jag jobba massvis, men det är okej.

  SvaraRadera
 3. Ha det så härligt i Spanien, och God Jul! :)

  SvaraRadera
 4. God solig jul önskar jag dig!

  SvaraRadera