onsdag 31 december 2014

Nyårskrönika 2014 - Del 1

Idag är sista dagen på det gamla året och precis som många andra vill jag passa på att se tillbaka på allt fantastiskt som hänt i år!

JANUARI

Testläsarkommentarer på Middagsmörker trillar in från mina allra första testläsarrunda. Beröm blandat med kritik och ypperliga förslag på åtgärder. Jag får också veta att min novell Klon som fångade en fjäder kommer med i Andra världar förlags steampunkantologi.

FEBRUARI

Jag reste till Teneriffa med min fästman och föll pladask för Samantha Shannons The Bone Season.

MARS

Steampunkantologin släpptes och det kändes fantastiskt att se min egen text i tryck. Jag skickade Middagsmörker till en lektör för första gången. Under tiden jag väntade på svar gick min älskade lilla Chewie bort.APRIL

Jag fick lektörens kommentarer som var betydligt mindre omfattande än jag väntat mig. Jag sökte till den två-åriga författarutbildningen i Lund och vi fick hem våra nya vovve – Zigge. Sen åkte jag till England för att hälsa på en vän från tiden jag bodde i Dublin.

MAJ

Min novell Klon som fångade en fjäder fick fina recensionerr! Middagsmörker åkte på sin jungfrufärd till sex st förlag och jag passade på att resa till Rom med jobbet.


JUNI

Jag fick det tråkiga besked att jag inte kommit in på författarutbildningen i Lund. Tröstade mig med möhippa och en resa till Spanien tillsammans med goda vänner.
Resten av sammanfattningen kommer imorgon!

Hoppas ni alla får en riktigt härlig nyårsafton!

GOTT NYTT ÅR!

6 kommentarer:

 1. Ser fram emot resten av krönikan. Gott nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt År du med Fia! Krönikans andra del är uppe nu! :)

   Radera
 2. Vad tråkigt att du inte kom in på författarutbildningen i Lund. Håller tummarna för att du göra det i år, om du tänkte söka igen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var trist även om det var en ganska så spontan ansökan. Får se om jag söker i år igen, det händer lite annat under året som gör att studier kanske inte blir helt lätt att få till!

   Radera