torsdag 18 december 2014

Skrivjulklapp

Förra veckan julklappsshoppade jag. Till mig själv! :) Tyckte jag förtjänade lite guldkant och såklart hamnade valet på lite skrivlyxiga grejer. Muggen ska jag ha på jobbet, blocket i handväskan och kortleken var bara så underbar att jag inte kunde låta bli. Nu får jag bara se till att utmana min man på kortspel så att den blir använd! :)

Har ni köpt några julklappar till er själva i år? Vad blev det isf?4 kommentarer:

 1. Trevliga julklappar! Jag kommer nog klicka hem några e-böcker till mig själv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böcker funkar alltid! Jag köpte tre e-böcker i veckan till min nya Kindle - ska bli spännande att se hur jag gillar att läsa elektroniskt! :)

   Radera
 2. Jorå. Örhängen. Eller det är kanske en året runt present jag ger mig varje gång jag ser örhängen jag gillar (och det gör jag med jämna mellanrum).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Örhängen funkar alltid! Helt rätt att köpa så fort man ser ett par man gillar! :)

   Radera