torsdag 4 december 2014

Skype och spöken

Precis som jag hoppades utvecklade sig dagen idag till en betydligt bättre skrivardag är gårdagen!

Jag har suttit i ett nittio minuter långt Skype-möte tillsammans med min bror och diskuterat kultur, valuta, politik mm för vår Getto-värld. Eftersom det bara är en månad kvar till skrivstart har vi massor med detaljer att spika. Det är tur att vi ska spendera en vecka i Spanien tillsammans över jul, då kan vi förhoppningsvis speeda oss igenom det allra sista! :)

Jag har också skrivit ett första utkast till min spöknovell! Drygt 2100 ord blev den men jag tror den kommer svälla till runt 3000 innan jag är klar. Är nöjd att den finns på papper även om en hel del arbete kvarstår innan den håller tävlings-nivå! :)

Nu tycker jag faktiskt att jag förtjänar lite TV-tid. Det gäller dessutom att passa på, imorgon är det julfest med jobbet och lördag kommer spenderas i goda vänners lag så nästa tillfälle blir först på söndag! Således beger jag mig nu mot soffan. Ha en trevlig kväll! :)

3 kommentarer:

 1. Haha, det är så kul att nörda loss i såna där detaljer när man bygger andra världar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Har inte gjort det så här detaljerat innan eftersom Middagsmörker utspelar sig i Sverige och i nutid. Getto däremot är ett framtida Skandinavien så det finns massor med spännande saker att hitta på! :P

   Radera
 2. Åh vad spännande med spöknovell!

  SvaraRadera