söndag 7 december 2014

Testläsare till novell?

Efter gårdagens lovord till mina testläsare insåg jag att jag faktiskt hade behövt hjälp av fler. :)

Ni minns kanske att jag skrev en novell till Fantastiktävlingen i somras? En fantasy-novell med titeln Mechanicus ordern som tyvärr inte placerade sig i tävlingen. Nu funderar jag på om jag kan göra något annat med den men eftersom den inte hade någon framgång i tävlingen blir jag osäker på kvalitén. Därför hade det varit fantastiskt om 2-3 personen har lust att testläsa och komma med feedback. Novellen är drygt 8000 ord lång, lämpar sig troligtvis bäst för de som gillar fantasygenren eller är lite lagom tekniknördiga! :)

Maila mig på charlotte.cederlund@gmail.com om du är intresserad av att läsa!

Tack på förhand!


2 kommentarer:

  1. Intresseanmälan är skickad :-)

    SvaraRadera
  2. Kunde jag mer om fantasy så skulle jag gärna läsa!!! Hoppas du får bra testläsare. Modigt gjort i alla fall, jag kanske skulle testa det också!

    SvaraRadera