söndag 18 januari 2015

En aktiv helg

Ännu en helg är över. Är det bara jag som tycker att tiden är som en skenande Sleipner ? :) Det är ju näst intill omöjligt att hinna med, än mindre sitta kvar! :)

Ledigheten har ägnats åt diverse aktiviteter. Jag har haft middag med ett tjejgäng och klädbytardag med en annan. Och så jag jag övat på att vara husägare och målat sovrum i vårt blivande hus. Gladast är jag dock över att jag ÄNTLIGEN redigerat halva Middagsmörker. Förra veckan var extremt seg och redigeringen har gått såååååå långsamt. Nu tar jag nya tag och hoppas på bättre fart nästa vecka. Det gör nästan ont så gärna jag vill bli färdig nu! :)

Vad har ni haft för er under helgen?

Målarmästare! :)

4 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt kul helg det. Själv har jag jobbat med andra skrivande människor. Och talat om ledarskap. Det känns rätt mäktigt det med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att jobba med skrivande människor - det skulle jag också vilja göra!

   Radera
 2. Kul med blivande hus, när planerar ni inflyttning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte förrän i september - det är mitt föräldrahem och mina föräldrar ska bygga klart sitt nya hus innan vi kan flytta in. Men fördelen med att känna ägarna är att man kan börja fixa saker redan innan inflyttning. Så nu målar vi sovrum på bottenvåningen och närmare sommaren ska vi ta oss an övervåningen. Skönt att slippa stressa! :)

   Radera