söndag 11 januari 2015

Hejdå helgen

Swisch!

Så lät det när helgen for förbi. Vid första anblick känns det som om jag inte fått något gjort under dessa två dagar men när jag börjar summera verkar jag ha varit rätt så aktiv trots allt! :)

Jag har nämligen varit på after work, tvättat, lagat mat, gymmat, gått en långpromenad, varit på restaurang och bio men min man, tittat på hela säsongen av Hela Sverige syr, tagit två riktigt långa sovmornar. redigerat ett kapitel av Middagsmörker, redigerat två noveller som strax ska få fara iväg till tävlingar och redigerat första kapitlet av Getto.

Inte fy skam om jag får säga det själv! :) Det är nästan tur att det är jobbdags imorgon så att jag kan få vila ut lite... :)

Vad har ni gjort?

2 kommentarer:

  1. Mest har jag läst, rent av så där läsivrigt läst.

    SvaraRadera
  2. Min familj hade influensa. Pust och stön. Min helg kändes väldigt lång kan jag säga :) Vilken film såg ni?

    SvaraRadera