fredag 9 januari 2015

Kickass

Igår pucklade jag på tvivlet med full kraft! Varje gång det försökte pressa sig fram till mitt medvetande sparkade jag bort det igen. Hög musik hjälpte, liksom tydliga mål. Och lite jävlar anamma!

Jag slet som ett djur och resultatet blev därefter. 1,5h kapitel redigerat i Middagsmörker och första Getto-kapitlet klart. Är så jäkla stolt!

Idag är en ny dag och det är bara att tuffa vidare. Tvivlet är absolut inte utrotat, det ligger kvar som en konstant påminnelse i bakhuvudet. Men jag tänker fortsätta kicka ass med det och förhoppningsvis försvinner skiten förr eller senare!

Tack så jättemycket för ert stöd och er pepp igår. Även det var en STOR anledning till att jag orkade i mål!

4 kommentarer:

 1. Bara en tillfällig svacka!! Go girl go!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan alltid hoppas det! Det är lite tungt att jobba på i motvinden! :)

   Radera
 2. Heja heja! Jag befinner mig själv i någon liknande svacka. Om det är något kapitel du känner dig väldigt tveksam till och inte vågar lita på din egen åsikt skulle du kanske kunna be någon av dina testläsare berätta för dig vad de såg som styrkorna med kapitlet för att hjälpa dig stärka tron. Eller om du vill kan jag som helt oinsatt främling erbjuda mig att läsa om du har något problemkapitel. Som pant kan du få ett kapitel av mig, som du inte nödvändigtvis behöver läsa, men det känns mer tryggt att inte bara en person är utelämnad tycker jag. I vilket fall, kämpa på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stora problemet är att jag känner mig tveksam till ALLT i mitt manus just nu - så less är jag på det. Dock har jag ju två testläsares och en lektörs kommentarer att gå på så försöker undvika och sabba sådant som faktiskt är bra! :) Vad snäll du är som erbjuder dig att hjälpa mig, just nu tror jag fler kommentarer riskerar att ställa till det för mig med skulle det ändras så kommer jag definitivt höra av mig. Tack så mycket!

   Radera