måndag 12 januari 2015

Sitta sig till döds?

Katarina skriver idag om skrivarhörnor. Jag har själv ingen skrivarhörna utan sitter just nu i köket och skriver, men i höst när vi blir husägare ska jag minsann få ett helt skrivarrum. Detta får mig naturligtvis att börja fundera hur detta skrivarrum ska inredas. Ska jag ha ett tungt och rejält skrivbord från förrförra århundradet eller ett nätt i teak från 50-talet. Eller kanske rent av ett platsbyggt?

Tyvärr kommer det inte bli något av alternativen. Efter att ha sett nedanstående klipp har jag bestämt mig för ett höj- och sänkbart skrivbord från Ikea. Fult - ja, men SÅ mycket bättre för kroppen och extremt viktigt för sådana som jag som arbetar vid datorn både på jobbet och fritiden.

Se själva och freak out! :)

7 kommentarer:

 1. Oj. Herregud. Verkligen skrämmande. Allvarligt talat, det är ju ganska oroande. Nu måste jag fundera på hur jag ska hantera den här informationen.... Suck ;)

  SvaraRadera
 2. Ja jösses! När jag tänker på hur mycket jag sitter... :o Som tur är har jag ganska aktiva arbeten, när jag jobbar. Men väldigt tänkvärd video!

  SvaraRadera
 3. Urk. Fast det är ju i och för sig därför jag ägnar delar av tiden åt att röra på mig. Utom förstås när jag förfaller och inte gör det...

  SvaraRadera
 4. Väldigt tänkvärd video, dags att resa på sig och ta en kopp kaffe :)
  Spännande med hus!

  SvaraRadera
 5. Jo, jag vet ju det där men ändå väldigt bra att bli påmind. Som någon ovan sa, dags att gå och hämta en kopp kaffe .)

  SvaraRadera
 6. Vi har höj o sänkbara bord på jobbet, det är riktigt bra. Men tyvärr sitter jag för ofta ändå. När jag skriver hemma blir det oftast i sängen, inte helt idealist men det är där det funkar bäst.

  SvaraRadera