torsdag 29 januari 2015

Skrivstiltje

Här står det stilla på skrivfronten - både vad gäller redigering och råmanusförfattande. Det är sista veckan på mitt nuvarande jobb och massor ska avslutas och fixas till höger och vänster innan jag lämnar in passerkortet imorgon eftermiddag.

Jag hoppas på två fina skrivdagar i helgen istället! :)

11 kommentarer:

 1. Då hejar vi på det. Helgskriv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick tre timmar på café idag - hur kul som helst!!! Hoppas på ngt liknande imorgon!

   Radera
 2. Önskar dig en trevlig sista dag på nuvarande jobbet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en bra, men lite vemodig sista dag. Nu ser jag fram emot nystart på måndag!

   Radera
 3. Har du läst alla Bridgerton-böckerna? Vilken är din favorit?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst de 8 "originalböckerna" men inga mellanböcker. Men favorit är utan tvekan Romancing Mr Bridgerton (nr 4) eftersom jag gillar huvudpersonen Penelope så mycket! :) Åh, nu blir jag också sugen på att läsa Julia Quinn! :)

   Radera
  2. Den läser jag nu :) Jag gillar också Penelope!

   Radera
 4. Åh, håller tummarna för att du får till skrivande i helgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. So far, so good! Hoppas det fortsätter så! :)

   Radera