onsdag 18 februari 2015

Cirkeln - the movie

Idag är jag sjukt taggad! Ikväll ska jag nämligen ÄNTLIGEN få se Cirkeln-filmen. Som jag har längtat! Jag älskar böckerna och tycker det är så coolt att man satsat stort (i svenska mått mätt) på en ungdomsfantasy-historia.

Det hade varit en dröm att se Middagsmörker som film, men det är en dröm jag när med stor försiktighet. Det är få förunnat att se sina historier på vita duken, särskilt när man inte skriver deckare. Men kanske kan Cirkeln-filmen bana vägen för mer svensk fantasy på bio? Man kan alltid hoppas! :)

Vad säger ni - ska ni se Cirkeln och är ni isf lika taggade som jag? :)

6 kommentarer:

 1. Jag ska se den nästa vecka tror jag :)

  Har själv en dröm om att se min fantasyserie på vita duken. Den hade blivit episk, haha xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var riktigt bra - du har ngt att se fram emot! Jag tror också att din serie hade blivit episk, i mitt huvud blir det typ 50 shades möter Sagan om ringen - vet inte riktigt varför! :)

   Radera
  2. Haha! xD Du tänker säkert på den blondhårige vampyren som går lös på den mörkhårige aristokraten i min blogg? Det är ett helt annat universum, även om det förekommer en hel del romantik i min trilogi :)

   Radera
 2. Jag ska faktiskt försöka se den, kul med svenska filmer.

  SvaraRadera
 3. Jag vill se Cirkeln, men väntar nog till den kommer på dvd. Kul är det i alla fall att de satsar lite på svensk fantasy.
  Jag drömmer också om att se mina böcker som film, det är det nog många som gör :)

  SvaraRadera