onsdag 25 februari 2015

Förlagskontakt inför manusutskick

För att peppa mig själv inför den allra sista redigeringsspurten (jag menar det, nu är det inte långt kvar!) tog jag idag kontakt med de två förlag som lämnat positiva refuser för att höra hur de ville få mitt omskrivna manus skickat till sig. Båda svarade inom ett par timmar!

Det ena förlaget låter mig maila manuset direkt till personen jag haft kontakt med, det andra vill ha en pappersversion till den vanliga manushögen men med notering i följebrevet att det rör sig om en omskrivning efter respons från en av förläggarna.

Båda förlagen var dessutom väldigt uppmuntrande vilket känns extra skönt när man sliter med de sista justeringarna av manuset. Vi ser fram emot att läsa skrev det ena förlaget och Roligt att höra att du inte gett upp utan kämpat på skrev det andra. Det är ljuv musik i min redigeringströtta själ!

Får erkänna att det börjar kännas lite nervöst nu, jag vill ju så gärna ro i hamn det här! Tur att jag åker bort strax efter manusutskicket, annars hade jag nog avlidit på kuppen! :)

13 kommentarer:

 1. Åh! Superbra nyheter! Grattis!! Vill de inte publicera är det nog något som är fel med den här världen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas verkligen att du har rätt!!! :)

   Radera
 2. Pepp! Pepp! :D Ett sådant svar hade inte suttit helt fel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var ett mycket välbehövligt svar mitt i skrivutmattningen!

   Radera
 3. Svar
  1. Ja, verkligen! Nu hoppas vi att de är lika trevliga även EFTER att de läst min nya version! :P

   Radera
 4. Vad spännande. Det är ju just den responsen man vill ha från förlagen! Lycka till nu! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns jättebra - och übernervöst! Tack, Nina!

   Radera
 5. Helt underbart! Nu måste det klia extra mycket i fingrarna att få skicka iväg det :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Jag vill bara få iväg det men ska slipa liiiiite till innan jag skickar!

   Radera
 6. Vilken härlig respons! Det måste verkligen kännas tryggt att skicka iväg det när förlagen är så pass positiva :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är trevligt att veta att någon faktiskt ser fram emot manuset. Samtidigt gör det mig tokigt nervös - tänk så blir de helt besvikna? Men nu har jag snart gjort precis allt jag kan med manuset och då är det bara att köra!

   Radera
 7. Det där låter ju super! Lycka till med det slutliga arbetet. Håller tummarna!

  SvaraRadera