fredag 6 februari 2015

Första veckan - check!

Första arbetsveckan på nya jobbet är avklarad och det känns hur bra som helst! Jag har kommit in i bra i gänget, fått koll på flera arbetsuppgifter och redan varit ute på två möten. I början av veckan var jag dödstrött när jag kom hem efter jobbet och den lilla kraft som fanns kvar gick till träning och spanskakurs istället för skrivande. I onsdags fick jag dock till tre härliga skrivtimmar på café och idag har jag suttit bänkad i åtminstone två så det går åt rätt håll. Jag har 3,5 kapitel kvar att redigera och målet (förhoppningen?) är att jag efter söndag bara ska ha 2 kvar. Får se hur det blir med det.

Manuset SKA iväg innan jag åker på semester i mars och då ska det vara så jäkla bra, det ruckar jag inte på.

Jag ber om ursäkt att mina blogginlägg är något träiga för tillfället, det ska bli bättring men inte förrän jag ligger i fas med resten av livet. (Händer det nånsin?) :)

2 kommentarer:

  1. Kul att du kommit igång bra på nya jobbet, sånt kan ta tid ibland, mycket praktiskt som ska klaffa.

    SvaraRadera
  2. Det är nog bra att vara i fas och sen liksom skruva upp. Inte för att jag tycker att du skruvat ner alls. Så kör på bara.

    SvaraRadera