söndag 22 februari 2015

God skrivarmorgon

Trots en sen kväll igår (jag var designated driver på inflyttningsfest långt ut på landsbygden och inte i säng förrän kl 3 inatt) så pallrade jag mig upp "tidigt" för ett härligt skrivpass på mitt favorit Espresso house på centralstationen i Malmö! Jag ÄLSKAR att caféskriva, sorl och folk inspirerar mig och jag brukar få mer gjort än när jag sitter hemma. Dessutom är wifit sisådär, funkar för synonymer.se och att ladda ner word-filen från dropbox men inte så mycket mer vilket är bra för arbetsmoralen. :)

Just den här morgon är jag inte den enda skrivande själen på cafét. Sölve Dahlgren från HOI-förlag sitter ett par bord bort. Gissar att han varit i stan för invigningen av Hamrelius bokhandel - en butik jag inte besökt än men definitivt ska besöka inom kort!

Hoppas ni får en fin skrivardag allihop!10 kommentarer:

 1. Vad mysigt det ser ut! Trevlig skrivdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var mysigt! Älskar som sagt att caféskriva, känns liksom mer speciellt då än när man sitter med mjukisarna vid köksbordet hemma! :)

   Radera
 2. Håller med Emmelie! Hoppas du fick en bra skrivdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en riktigt bra skrivardag! Börjar känna mig någorlunda klar... fast kommer hålla tempot ändå in i kaklet! :)

   Radera
 3. Mums, ser gott ut. Hoppas du fick mycket gjort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldans gott! Skrev på en komplicerad fight-scen så även om det bara blev en 800 tecken så är jag nöjd att jag kom igenom skiten. :P

   Radera
 4. Det låter som en härlig skrivdag :)

  SvaraRadera
 5. Jag önskar att jag älskade att caféskriva. Jag gillar att skriva hemma där det är tyst! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkar fantastiskt bra för mig, men man är ju så olika. Jag är ju van att jobba i öppet kontorslandskap så ljud blir mer ett behagligt bakgrundsbrus än ngt störande!

   Radera