fredag 27 februari 2015

Maxad rea

Bokrean är minsann överallt - till och med på Ica Maxi dit jag åkte efter jobbet för att handla fredagsmysingredienser. Självklart kunde jag inte hålla fingrarna undan från bokhögarna utan fick med mig 3 st hem:


Förvånade över mina val? Det hade jag också varit - om jag köpt böckerna till mig själv. De är dock avsedda som reselektyr till min man (okej, Inferno är till mig själv mest för att jag har de andra böckerna och de gör sig fint i bokhyllan). Den enda gången jag sett honom sluka en bok var när han läste Zlatan-boken under vår Malta-resa. Jag håller tummarna att någon av dessa ska falla honom lika bra i smaken!

Imorgon ska jag nog ta mig till Hamrelius bokhandel och spana in deras rea. Inte för att jag egentligen behöver några böcker, men jag är sugen på att se butiken och hittar jag några fynd är det ju aldrig fel! :)

2 kommentarer:

  1. Haha, måste medge att jag tänkte: Hmm ...??? :) Det kändes inte riktigt som din stil.

    SvaraRadera