lördag 28 mars 2015

Fötterna i Sverige, huvudet i Rio

Jag är tillbaka! Inte bara fysiskt i Sverige (det har jag varit sedan i tisdags) utan även mentalt tillbaka i vardagen!

Att komma hem var lite som att springa rakt in i en tegelmur. Delvis för att solen och värmen saknades men också för att jobbet kickstartade och jag jobbat 24 h under onsdag och torsdag. Ingen tid över mao för varken skrivande, läsning eller bloggande. Men det ska det bli ändring på nu! :)

Resan var hur som helst helt, jäkla magisk! Jag har drömt om att få se Rio de Janeiro i flera år och det var fantastiskt att äntligen få göra det! Jesus-statyn, Copacapana, Favelor, exotiska frukter, stringbikinis, caipirinhas, grillkött - jag behöver bara stänga ögonen för att vara där igen!

Ni har redan fått se lite bilder från resan, här kommer några till. Enjoy! :)

Rios botaniska trädgård

Utsikt från Sockertoppen 

Vattenfall i Tijuca national park

Jesusstatyn

Copacabana 

Favelan Rocinha

Härliga Buzios

4 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Dina bilder gör mig riktigt sugen på att besöka Rio de Janeiro! Vi får ta och dra ihop en fika igen när du har tid :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan verkligen rekommendera Rio - är SÅ nöjd med resan! Ja, jag vill fika! Har massor med tid för sånt kul! :P

   Radera
 2. Vilken resa!! Underbara bilder! Måste ha varit helt fantastiskt. Välkommen hem till ett grått men förhoppningsvis snart spirande Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen en underbar resa!!! Gråa Sverige känns faktiskt helt okej, känner på mig att det bara är en tidsfråga innan det blir fantastiskt här också!

   Radera