fredag 6 mars 2015

Laddad Kindle

Avresan närmar sig. Nu är det bara 3 dagar och 22 timmar kvar. Vi planerar det sista, bokar Favela-turer och dubbelkollar flyginfo. Och laddar Kindeln - såklart.

Gick kanske lite overboard i processen, läser ju normalt kanske två böcker per semestervecka men "råkade" köpa på mig betydligt fler. En hel del bokserie-delar blev det. Planen är att om jag fastnar extra mycket för någon serie så kan jag köpa uppföljaren på plats. Det är ju en av de ENORMA fördelarna med e-boksformatet.

Böckerna nedan har jag köpt till resan (Tredje principen får hänga med trots att den är i pappersform) - vad tror ni, hinner jag? :)

Årets reselektyr

14 kommentarer:

 1. Åh, Den unga eliten är jag också sugen på! Och Selection :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har velat läsa båda länge - får hoppas att jag hinner! :)

   Radera
 2. Hoppas att du kommer att äääääälska Den unga eliten och Red Rising lika mycket som jag! Haha, tycker redan lite synd om din man för det kommer nog att bli tufft att kämpa om din uppmärksamhet när du har så många härliga böcker som sällskap :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också! Hehe, ja det blir inte helt lätt för mannen! Han får nog locka med både glass och äventyr om jag ska lämna solstolen och Kindlen! :P

   Radera
 3. Jag har skickat efter en hög böcker jag också

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt Pia! Det är kul med en massa nytt!

   Radera
 4. Kindle är så HIMLA bra! Ha en fantastisk resa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det, är helt såld! Tack så mycket, ska göra mitt bästa! :P

   Radera
 5. Håller med om att Kindle är suveränt att samla sina böcker i. Det tar minimalt med plats i packningen och lätt att bära :-) Jag läser Tredje Principen just nu gillar den. Lite Veronica Roth-vibbar :) Önskar er båda en härligt oförglömlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, så grymt att man kan ha med så många böcker på så liten plats! Vad kul att du gillar tredje principen! Roth är en favvo så det bådar gott! :) Tack Carola!!!

   Radera
 6. The mime order var verkligen bra, så du har en spännande lässtund att se fram emot :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillade Mime order! Jag älskade Bone season och hoppas att jag ska gilla tvåan lika mycket!

   Radera
 7. Gott med laddad kindle. Gott med resa.

  SvaraRadera