onsdag 4 mars 2015

Tredje principen

Igår damp Anna Jacobsson Lunds fina debutroman Tredje principen ner i brevlådan. Jag har sett fram emot boken ända sedan jag läste ett smakprov och blev jätteglad när den äntligen kom - signerad och allt!

Boken får nog hänga med till Brasilien eftersom jag inte tror att jag kan hålla mig ifrån den tills jag kommer hem.

Ni hittar smakprovet här! Visst blir man sugen på mer när man läst? :)


4 kommentarer:

 1. Jag ska också läsa den, efter att den damp ner i lådan för några dagar sedan. Lagom att börja i helgen tror jag, för den vill jag ha gott om tid till så det kan bli sträckläsning. Verkar ju så spännande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror också att det kan vara en sträckläsningsbok - därför får den hänga med till Copacabana! :P

   Radera
 2. Ja, den verkar verkligen spännande! Och välskriven :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller helt med! Ska bli riktigt kul att läsa!

   Radera