lördag 25 april 2015

Eat, Write, Try

Vilken härlig lördag!!! Dagen började på allra bästa vis med skrivfrukost tillsammans med Anna på Espresso House i Lund. Efter lite välbehövligt skrivsnack hamrade vi iväg på varsin dator och lagom till kl 11 hade våra manus vuxit med vardera 1000 ord. Riktigt härligt efter veckans skrivtorka!


Från skrivfrukosten bar det direkt iväg till Helsingborg man man och föräldrar för lunch och stros på Oxhallen (matmarknad) och senare ölprovning på Helsingborgs bryggeri. Riktigt trevligt! Jag älskar marknader där man får lukta och smaka på allt från ostar till äppelmust och lakrits. Extra trevligt är det där allt kommer från lokala tillverkare. Skåne levererade mao! :)Även ölprovningen var riktigt kul trots att jag inte är så förtjust i öl. Ljus och mörk lager, witbier och en ale avprovades efter rundvisning i bryggeriet.


Resten av dagen har jag - hör och häpna - tagit det lugnt! SÅ välbehövligt! Kan inte minnas när jag senast  tillbringade en hel kväll i soffan varvandes bra TV och härliga böcker. Borde försöka få inte mer sånt i mitt just nu alldeles för intensiva liv! :)

2 kommentarer: