onsdag 1 april 2015

Läsutmaning 2015 - kvartalsavstämning 1

Idag är det 1 april vilket betyder att första fjärdedelen av årets läsutmaning passerat. Tack vare två veckors semester ligger jag faktiskt FÖRE vad gäller antalet lästa böcker. Däremot ser min läslista extremt märklig ut om man jämför med förra året. Urban fantasy och dystopier för ungdomar har bytts mot romance!

Jag har alltid gillat romance men vet av erfarenhet att om jag läser genren för intensivt slutar det med att jag blir irriterad. Det är väl ungefär vad som hänt nu. Efter sex st romanceböcker (okej, En liten värld är kanske mer relationsroman men ändå) på tre månader är jag SÅ trött på missförstånd, ignorerade känslor och kärleksgnabb. Jag planerar därför att ta en romance-paus den närmaste tiden! :)

Lästa böcker så här långt under 2015

Bäst: At any Price av Brenna Aubrey. Bra story (även om den är lite förutsägbar) om en tjej som auktionerar ut sin oskuld. Finns gratis på Amazon så passa på och läs!

Sämst: At any Turn av Brenna Aubrey. Uppföljaren till At any Price är (enligt mig) en riktig besvikelse. HELA handlingen drivs av missförstånd och att huvudpersonerna inte pratar med varandra - fruktansvärt irriterande!

Vilken är den bästa och sämsta bok som du läst i år?

2 kommentarer:

  1. Ja, det får inte bli för mycket av det goda. Oavsett vilken genre jag läser så blir jag trött på det till slut så att variera tror jag bara är bra! Kul att du gillade At any price, den har jag inte läst ännu, men jag kanske ska skippa uppföljaren då :)

    SvaraRadera
  2. Tror inte jag hunnit med nån sämsta i år ännu och för övrigt brukar jag släppa taget om dem när de inte tilltalar mig. Bäst är nog Wolf Hall.

    SvaraRadera