torsdag 28 maj 2015

Back on Gettotrack

Getto rullar på igen och det känns superskönt att vara tillbaka i skrivhörnan. 1500 ord har det blivit på två dagar, inga enorma mängder men med tanke på att jobbet kräver övertid och krasslighet däckar mig kl 10 varje kväll så känns det som en bra prestation. Manuset har passerat 25000 ord och närmar sig nu 30 000, det är alltid lika härligt att se hur texten växer - särskilt när det är råtmanustext som jag är så ovanligt nöjd med!

Nu ska jag belöna mig med lite Disneyfilm och körsbär, känns lagom såhär på torsdagskvällen! :)

2 kommentarer:

  1. Det är ju en otrolig takt med jobb samtidigt. Supertufft av dig. Tror inte att jag skriver snabbare för tillfället och jag skriver på heltid.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad snäll du är som säger så! :) Ibland är det så lätt att bara fokusera på hur mycket mer man borde göra, inte på hur bra det man gjort faktiskt är! :P

      Radera