fredag 22 maj 2015

Skrivvakuum

Med risk för att låta upprepande - det händer verkligen INGENTING på skrivfronten just nu. Förlagssvaren lyser fortfarande med sin frånvaro och Getto är på kort paus eftersom jag redigerar Middagsmörker inför ännu ett förlagsutskick.

Övriga livet rullar på. Jag var på sektionsträff i Stockholm i tisdags och i början av nästa vecka ska jag på konferens i Oskarshamn. Helgen ska festas och vilas igenom, förhoppningsvis skrivas också om jag bara får klart redigeringen.

Så ligger det alltså till, inge nytt, spännande eller ens tragiskt att delge. Lovar att bli en bättre bloggerska när skrivlivet kickar igång igen - om det nu någonsin gör det! :)

Hur gör ni när ert skrivande liv går i stå?

När skrivande står still får man tänka på andra roligheter - som tex. att man nu varit en gift kvinna i nästan exakt 10 mån! :)

3 kommentarer:

 1. My compliments for your blog and pictures included,I invite you in my VIDEOBLOG".

  CLICK VIEW WORLD

  Greetings from Italy

  SvaraRadera
 2. Vackra kvinna vad det lyser om dig på den bilden! Precis som det ska en sån dag :)
  Skrivlivet går upp och ner. Lägg krutet på redigeringen av Middagsmörker och sedan är du snart tillbaka i skrivflödet igen. Vi vandrar alla i den cirkeln :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carola! :) Nu har jag redigerat klart, var inte alls särskilt kul men lyckades fånga upp ett par tabbar iaf. Imorgon skriver jag på Getto igen - det ska bli mkt roligare! Tacka gudarna för nyskriv efter år av redigerande! :P

   Radera