fredag 15 maj 2015

Solskriv

Så härligt väder det har varit i Skåne idag - riktig sommar! Har hållit mig utomhus hela dagen; promenerat, läst och redigerat. Det är Middagsmörker som får sig en snabb redigeringsvända. Styxx fantasy tar emot manus i maj och jag tänkte passa på att skrapa bort onödiga textfel innan jag skickar in. Har betat av 60 manussidor idag som faktiskt kändes ganska så bra, hoppas det är en känsla som håller i sig även när jag läser resten! :)

Getto fick sin omgång igår. 1300 ord avslutade kapitel 7. Imorgon väntar snabbredigering av kapitel 6 och 7 innan de kan läggas till handlingarna och på måndag börjar jag skriva kapitel 8. Känns som om det äntligen börjat ljusna lite på skrivarfronten!


8 kommentarer:

 1. Låter som en härlig dag! Skönt att det rullar på fint med skrivandet, här har det stannat upp... Finns så mycket annat roligt att göra nu när det börjar bli varmt ute :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det! Ja, äntligen känns det som - har varit trögt ett tag nu! Håller dock med om att det fina vädret konkurrerar - synd att det är typ omöjligt att använda laptop i solsken! :)

   Radera
 2. Heja heja! Hoppas att du hinner bli klar så att du kan skicka in! :)

  SvaraRadera
 3. Underbart systematiskt. Heja!

  SvaraRadera