måndag 15 juni 2015

30 000 ord

Getto passerade precis 30 000 ord! Hipp hurra! Känns härligt att det går framåt även om tempot inte är så högt.

Ordmängden för mina 9 första kapitel visar att totallängden troligtvis inte uppnår de 90 000 ord som var min ursprungliga bedömning. Kapitelvis har jag nämligen redan passerat en tredjedel och enligt kapitelplaneringen har jag bara 13 kapitel kvar att skriva. Fortsätter kapitlen att hålla samma längd hamnar jag snarare på 75 000 ord något jag inte blir ledsen för - kanske kan jag då för ovanlighetens skull få brodera ut istället för att stryka när det är dags för redigering! :) 

9 kommentarer:

 1. Wow! Blir så imponerad! Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack Michaela! Jag är kanske inte så snabb men trägen är jag iaf! :P

   Radera
 2. Härligt! Bra jobbat :-)
  Åh, vad jag längtar efter att få skriva nytt! Hann ju 12 000 ord på mitt nya manus innan det gamla plötsligt blev aktuellt igen. Men i höst så... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! 12000 är ju super - det är var jag har till uppföljaren av Middagsmörker (kom till under mitt korta NaNo-deltagande förra året). Då har du en finfin grund att fortsätta jobba med till hösten!

   Radera
 3. Bra jobbat! Och blir den kortare blir du färdig snabbare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Fia! Hehe, så tänker jag också!

   Radera
 4. Härligt, jag fick själv brodera ut lite igår. Kändes helt ok!

  SvaraRadera