söndag 28 juni 2015

Time flies

Det har gått en vecka sedan jag bloggade sist men det känns snarare som en dag. Det händer nämligen så mycket nu att jag har svårt att hänga med.

Jobbet tar mycket tid. Projektet jag uppdragsleder har deadline nästa fredag och som vanligt hopar sig arbetet mot slutet. Förra veckan jobbade jag 60 timmar, jag hoppas att det inte behöver blir lika många nästa men det finns inga garantier.

Båda förlagen som lovat att höra av sig har gjort det. Deras svar var mycket trevliga och informativa men tyvärr inte det jag ville höra. Det ena sa Tack men nej tack och det andra vill att jag skriver om ytterligare en gång. Något att fatta beslut om mao!

Sen är det den där tredje grejen som jag pratade om i förra inlägget. Den fortskrider just nu fint och tar också upp en del tid. Tyvärr kan jag inte berätta vad det handlar om riktigt än...

Nästa vecka är hur som helst min sista vecka inför semestern. Behöver jag säga att jag längtar? Det ska bli SÅ skönt att vara ledig och jag ser verkligen fram emot de tio dagar i Spanien som mer eller mindre inleder ledigheten.

Nedräkningen till semestern börjar nu. Fem dagar and counting...

Spanien förra sommaren - då som helt nybakad fruga! :)

10 kommentarer:

 1. Nää, vad tråkigt med refuseringen! Fick du någon hint om vad det var du ska ändra?
  Jag jobbar också en vecka till. Spanien hade inte varit fel. Istället får jag se fram emot en förhoppningsvis varm sommar här hemma. Annars får jag ta igen det när jag åker till Thailand i höst. Alltid något :) Håller tummarna att något av de andra förlagen nappar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är alltid tråkigt med refuseringar! Ja, jag har fått hintar och i princip gillar de både språk och tema men tycker att storyn behöver fortsätta slipas.
   Thailand i höst låter fantastiskt! Och fram till dess kommer det garanterat härliga svenska sommardagar att njuta av!

   Radera
 2. Åh, vad synd :( Hoppas den tredje grejen, som jag är oerhört nyfiken på, faller ut till det bästa :)

  Jag har en del att göra på jobbet också, så jag längtar till semestern :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jättesynd! Hehe, det hoppas jag också - håll gärna tummarna!
   Det enda som är bra med att ha mycket innan semestern är att man sen VERKLIGEN kan känna att man förtjänar sin semester!

   Radera
 3. Vad synd med förlagen :( Men den tredje grejen låter ju spännande :) och Spanien låter härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var jättesynd! Det är spännande, hoppas jag kan berätta snart! :P

   Radera
 4. Synd med ett nej och ett besked om omskrivning att ta ställning till. Nyfiken så klart på vad som väntar :) Hoppas du får en go semester i Spanien!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen synd! Haha, jag hoppas att allt fortlöper som jag vill och jag kan berätta snart! :P Tack, det ska bli fantastiskt skönt att få komma iväg!

   Radera
 5. Tråkigt att det inte blev det svar du hoppades på. Och även jag är väldigt nyfiken på vad det är för spännande du har att berätta :-)
  Låter underbart med en resa till Spanien, hoppas att du får en lite lugnare vecka innan din semester.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var trist. Men jag känner mig iaf glad över den dialog jag haft med båda förlagen - det har varit mkt givande! Får se om jag kan berätta snart! :) Tyvärr är det inte lugnare alls - har deadline på fredag - men det är helt okej att jobba mkt när man vet att man snart ska vara ledig! :)

   Radera