lördag 13 juni 2015

Vår framtid

Igår flyttade jag, min man, hunden och katten ut på landet för att vara husvakter. Det är ett högst frivilligt åtagande då vi garanterat vinner mer på det än huset. Att vara i stan på sommaren har visserligen sina fördelar men inget slår grönskan och tystnaden här så för oss är valet enkelt!

Vi älskar det här huset, faktiskt så mycket att det blir vårt någon gång runt november/december. Jag längtar galet mycket! :)


Älskade hus!!! <3

7 kommentarer:

 1. Men vad härligt, har ni blivit med hus? :-) Ser underbart ut, grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har typ blivit med hus! :) Det är mitt föräldrahem vi ska köpa så tidpunkt för köp och inflyttning är beroende på när mina föräldrars nya hus blir färdigt! Längtar verkligen tills vi kan flytta in!

   Radera
 2. Åh, vad vackert! Förstår att du älskar det huset :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är en mycket inspirerande miljö och jag har redan fått ok från maken att anordna både en walk-in-closet och ett skrivar/arbetsrum på ovanvåningen. Det är mer än tillräckligt för min totala lycka! :)

   Radera
  2. WOW! Jag får min walk-in-closet när vi bygger ut huset. Verkligen total lycka! :)

   Radera
 3. Ja vad härligt! Låter som en perfekt miljö för skrivandet och varandet i största allmänhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kommer bli fantastiskt att äntligen få leva och skriva i min favoritmiljö! :)

   Radera