lördag 4 juli 2015

Äntligen semester!!!

Igår jobbade jag mina sista timmar innan semestern. Deadline hölls, handlingar skickades, mailkorgen tömdes och skrivbordet städades. De senaste veckorna har varit extremt arbetsbelastade. Jag har jobbat intensivt och alldeles för många timmar. Resultatet har varit både trötthet och tidvis uppgivenhet och till följd av det noll komma noll skrivlust. Det hoppas jag kunna ta igen nu under semestern men allra först ska jag återhämta mig. Jag började med att sova tio timmar i natt och nu fortsätter jag vilan i en solstol. Är övertygad om att jag snart kommer vara mig själv igen! :)

Äntligen lite tid för läsning!!!

6 kommentarer:

 1. Läs och vila, sen vaknar skrivlusten igen. Men först måste man ta det lugnt efter en så hektiskt tid innan semester.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det så! Jobbar just nu stenhårt på ta det lugnt delen och lyckas väldigt bra om jag får säga det själv! :)

   Radera
 2. Håller helt med Mia! Ha en skön semester.

  SvaraRadera
 3. Trötthet kan vara förödande för skrivandet. Tänker också vila mig till att få upp skrivorken igen, bara några dagar kvar till semester nu... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Det gör du rätt i, vila ordentligt och skriv först när energin återvänder!

   Radera