lördag 25 juli 2015

Skrivjobb

Idag känns det som att jag har skrivjobbat på riktigt. Jag har reviderat min spöknovell Jävla viting efter förlagets kommentarer och jag har börjat skriva på den projektbeskrivning som jag ska skicka in till Författarskolan i början av augusti. Allt som allt en rolig dag - imorgon hoppas jag dock få skrivtid över till Getto. Behöver öka på tempot lite så att jag kan komma igång med Gryningsstjärna sen (Middagsmörkers uppföljare). Ska man lyckas med konststycket att ge ut en bok per år (drömmen!) kan man inte ligga på latsidan.

Sa någon semester? Äh, så jobbar väl inte vi författaraspiranter!? :)

6 kommentarer:

 1. Ägnar tid åt att läsa. Mycket. För det har jag saknat i vår med slutredigerandet som tagit mycket tid. Men semester och semester... Vad är väl det, egentligen? Har ägnat andra semestrar åt att skriva och varit nöjd med detta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att läsa mycket! Det har jag också passat på att göra under semestern! För oss som älskar att skriva är skrivandet väl en sorts av semester - det är ju därför vi ägnar all ledig tid åt det! :)

   Radera
 2. Va flitig du är, kul med så mycket på G. Nej, semester finns inte!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är superkul med allt som händer just nu! :)

   Radera
 3. Spännande med Författarskolan :)

  SvaraRadera