söndag 30 augusti 2015

Författarkliniken

Tåget jag sitter på är fortfarande på väg söderut mot Malmö. Jag är dödstrött och har ont i både rumpa och rygg på grund av två dagars sittande. Ändå vill jag inte klaga för det har varit en helt fantastiskt helg på Författarkliniken!

Två dagar fyllda med skrivarinspiration, härliga möten och boksnack. Jag kanske inte direkt har lärt mig något nytt, det som sades på diskussionspaneler mm. har jag redan hört många gånger förut. Men att lyssna på Jenny Rogneby, Lars Wilderäng, Sara Lövestam och Susanne Alakoski har varit mer än inspirerande! Sara är för övrigt en ny favorit! Har inte läst en rad hon har skrivit men kommer definitivt göra det efter att hon höll klinikens utan konkurrens bästa föredrag! :)

Tack alla härliga skrivarkompisar som var på plats, det var precis lika toppenkul att ses som alltid och jag hoppas att det inte dröjer allt för lång stund tills nästa gång!

Jenny berättar sin osannolika livs- och författarhistoria

Sara roar publiken

Jag och Michaela posar (bild snodd från Michaela!)

8 kommentarer:

 1. Visst var det en härlig helg! Nu känns det som om någon slagit mig i huvudet med något hårt, men nog ska det bli en vecka av det här också. Hoppas vi ses snart igen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kände lite detsamma igår men som tur var kunde jag tagga om till upprop och mingel på em! :) Jag hoppas också vi ses snart igen!

   Radera
 2. Kul att se dig där! Visst var helgen bra, nu är vi laddade med inspiration!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma Pia! Och vad bra du var på scen, märktes verkligen att du har scenvana!!!

   Radera
 3. Håller med dig att författarnas föredrag var största behållningen. Kanske jag kunde få ut några nya infallsvinklar från paneldiskussionerna men annars var det inget nytt. Men som helhet var det ett fantastiskt konvent. Kul att vi äntligen sågs och kunde prata fantastik! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättekul att ses Carola! Är ju sådär skumt när det känns som man känner någon man aldrig har träffat! :) Nu får vi hoppas på mer fantastik åt folket, håller tummarna stenhårt för dig!!!

   Radera
 4. Låter som en härlig och inspirerande helg!

  SvaraRadera