onsdag 12 augusti 2015

Förlagskollega

När jag shoppade runt stan i lördags dök jag in på Akademibokhandeln på Hansa för att se om de hade något bra anteckningsblock inför min skolstart. Tyvärr föll inga av blocken mig i smaken men istället hittade jag en förlagskollega i ungdomsbokshyllan!

Therese Henriksson har skrivit Korpmåne, en bok förlaget nämnt för mig när vi pratats vid eftersom Middagsmörker touchar samma genre och miljö. Jag har inte läst boken än men ska definitivt göra det, särskilt när Akademibokhandeln tipsat om den så fint!

Jag drömmer om att Middagsmörker ska bli lika fint tipsad i framtiden! :)

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Ser man på :)
  Vad kul att se Korpmåne som boktips i handeln,
  och vad spännande det låter att böckerna touchar varandra i genre och miljö.
  Säkert kommer din bok att stå finfint tipsad i hyllan om några månader :)

  Hälsar förlagskollegan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är så gulligt när bokhandlarna tipsar, känns så personligt! :) Jag hoppas att det händer mig också i framtiden, längtar verkligen efter att få hålla min bok i handen!

   Radera