torsdag 27 augusti 2015

Getto-paus

Igår skrev jag det sista på Getto för den här vändan. Även om det är ett par dagar kvar av augusti väljer jag att avsluta min Mini-Nano redan nu. Anledningen är förstås att tiden som är kvar ändå inte kommer räcka till för något skrivande.

Idag tar jag tåget upp till Stockholm för att umgås lite med min lillebror. Imorgon ska jag på förlagsmöte (yeay!) och lördag och söndag är det såklart författarklinik. På måndag har jag min kursstart med upprop och mingel och sedan rinner det på med utbildningsaktiviteter hela hösten.

Som ni ser nedan är jag inte ens i närheten av att nå mitt mål. Istället för att skriva 25000 ord under augusti har jag skrivit dryga 13000. Bara lite mer än hälften alltså. Ändå känner jag mig tokigt nöjd! För lägger jag till julis word-count kommer jag nämligen nästan upp i Nano-målet. Jag har alltså producerat nästan 25000 ord på två ynka månader. För mig är det större än stort!


Gettopausen kommer vara åtminstone under september månad eftersom det är en intensiv period på Författarskolan. Under tiden ska jag passa på att fundera på hur jag nu bäst jobbar vidare. Jag vet redan nu att storyn har mängder med hål och orimligheter och det tar emot att fortsätta skriva framåt när stora delar av manuset inte stämmer. Samtidigt skulle jag gärna vilja ha ett råmanus klart innan årsskiftet och det klarar jag aldrig om jag går in och pillar i texten. Kanske är det ett icke-problem. Med studier och kommande justeringar av Middagsmörker får Getto kanske gå i vintervila redan nu! :)

2 kommentarer:

  1. Det är ju i alla fall bra jobbat att ha skrivit. Att ha skrivit är det viktigaste.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har så rätt! Och som sagt, jag har aldrig varit en särskilt snabb skribent så 13000 ord på en månad är en rejäl mängd för mig! :)

      Radera