lördag 8 augusti 2015

Lördagsuttråkad

Jag vaknade uttråkad idag. Ja, faktiskt - jag visste inte att det var möjligt. :)

Eftersom jag trodde att jag skulle behöva vila efter första veckan tillbaka på jobbet hade jag lämnat hela dagen obokad. Big mistake! Jag ÄR utvilad, utvilad till tänderna och mer vila är det sista jag vill ha. Började därför dagen med att sura, lite extra eftersom min man minsann hade roligheter planerade och inte jag. Sen ryckte jag upp mig.

Gick en vända på stan. Shoppade kläder i pyttiga storlekar och jordgubbar på torget, tittade på förberedelserna inför Malmös Pride tåg och avslutade sen med någon timmes caféskrivande. När jag spatserade hemåt igen kändes det mycket bättre och NU har jag faktiskt unnat mig lite vila i soffan. Ikväll blir det dejt med min man, dinner and a movie - vår specialitet. Blev en bra lördag av det här trots allt! :)

Mycket folk på Gustaf Adolfs torg som väntade på Pride tåget

Mina "kollegor" har en bra inställning!

Caféskriv på Lilla Kafferosteriet (kakan jag köpte är redan uppäten :P)

10 kommentarer:

 1. Åh, är det en liten på gång? :D

  Såg att du är med i tävlingen som pågår just nu på Författarklinikens Facebook-sida. Har gillat en massa! :D Jag tror jag lyckades knipa en plats i 3-minutersutmaningen. Är i vilket fall supernervös :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är visst det! :P

   Vad kul att du fick plats på treminutersutmaningen, de var nog slut sedan länge när jag pallrade mig in på sidan! :P Det kommer gå toppenbra, det är jag säkert på. Det känns alltid värre innan än det är när man väl kör igång! :)

   Radera
 2. Kul med tillökning i lilla familjen, grattis!
  Valde igår mellan att fylla dagen med allt möjligt eller läsa. Boken vann! Och med lite (läs mycket) choklad till blev det sträckläsning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag ser fram emot en omtumlande framtid efter nyår! :) Oh, läsning och choklad är svårslaget. Om jag är lite mindre rastlös nästa helg kör jag nog på samma kort! :P

   Radera
 3. Om du känner dig uttråkad nån annan gång så kan jag alltid ta en fika med dig o snacka skrivande o graviditet (min är ju väldigt färsk i minnet ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit superkul med en skriv/gravid-fika! Så kan du ju lära mig allt du kan om bebisar (är nämligen pinsamt ovetande). Du får gärna maila mig på charlotte.cederlund@gmail.com så kan vi ju försöka få till en tid som funkar! :)

   Radera
 4. Fika och shopping kan lätta upp den mest trista dag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Kändes SÅ mkt bättre efteråt! :P

   Radera
 5. Åhåå! Pyttiga storlekar! Vad roligt! Grattis till det :) Så himla kul att allting rullar på för dig - både med skrivandet och det andra livet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Känns hur kul som helst! Det blir verkligen en spännande höst för mig, hoppas jag ska orka med allt roligt som händer. Men jag har iaf prioriteringen klar för mig - bebishälsa går först, skrivarskoj kommer efter! Än så länge har jag mått toppenbra så det är bara att hålla tummarna att det fortsätter så!

   Radera