lördag 1 augusti 2015

Mini-Nano

Jag har (typ) bestämt mig för att köra en mini-Nano nu i augusti. Anledningen är att Författarskolan börjar i september och jag inser att risken är stor att det som inte skrivs på Getto nu kommer skrivas tidigast till jul, vilket känns lite trist. Eftersom 50 000 ord på en månad är HELT omöjligt för mig att hantera tänker jag mig hälften. 25 000 ord, alltså drygt 800 ord per dag. Det kommer inte räcka för ett färdigt råmanus men det är nära nog och det är precis en sådan skjuts jag behöver!

Häng gärna på om ni vill, jag kommer behöva pepp i mängder för att klara det här! :)

9 kommentarer:

 1. Låter som en bra tanke. Hänger inte på själv men önskar lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Alla sätt som får en att producera text är bra - eller hur! :)

   Radera
 2. Skulle gärna haka på, men måste ju redigera. Så istället håller jag tummarna för att du får ihop texten. 800 ord per dag är en skön takt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 800 ord borde gå att få ihop - även för en mindre (text)produktiv skribent som jag själv. Hoppas din redigering går bra!

   Radera
 3. Lycka till! :D

  Skulle också behöva köra ett mini-NaNo nu innan Författarkliniken. Peppa varandra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, klart vi ska peppa varandra! Jag körde igång med 1000 ord igår och ska strax påbörja dagens ordskörd! Skrev du ngt igår? Högst upp till höger här på bloggen kan du se min word-count (jag ÄLSKAR att ha en word-count!)! :) Kör hårt!

   Radera
  2. Typ en mening, men det är alltid något! xD Jag har också en word-count på min blogg. Får se om jag kan fylla på den ikväll :)

   Radera
  3. En mening är definitivt bättre än ingen mening! :) Sätt dig ner och bara skriv på, strunta lite i om resultatet blir bra eller inte. Ibland behöver man bara tillåta sig ett flow fritt från kritik för att komma vidare - snygga till skiten kan man alltid göra i efterhand! :)

   Radera
 4. Hm... Bra idé! Jag får se hur det känns i kväll, men det är mycket möjligt att jag hakar på! Rutiner och tvång kan vara moder till de flesta manus. :)

  SvaraRadera