torsdag 13 augusti 2015

Redo för skolstart

Idag har jag skolstartsshoppat! Jäklar vilken kick det var! Tänk att man kan vara så taggad på att börja plugga IGEN. Sist jag gjorde mig redo inför skolstart var sommaren 2002. Då hade jag kommit in på min drömutbildning som brandingenjör. Jag var spänd, förväntansfull och nervös som bara 17. Nu är jag mest bara taggad - fördelen med att ha blivit äldre och visare antar jag! :)

Hur som helst unnade jag mig lite fina skolgrejer inför pluggstarten, det kan man väl vara värd trots att man passerat 30-strecket? :)

Fina skolgrejer från Akademibokhandeln

2 kommentarer:

  1. Åh, det är nästan den bästa biten med att börja skolan tycker jag. Köpa färgglada block och pennor! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Man känner sig nästan som ett barn igen - på det allra bästa sättet! :)

      Radera