onsdag 26 augusti 2015

Schema och litteraturlista

Förra veckan fick jag schemat och litteraturlistan för Författarskolans första termin. Snacka om att bli peppad! :) Jag har lusläst schemat, skrivit in varenda föreläsning i min jobbkalender och noterat var jag redan har schemakrockar. Jag har också surfat runt hos Lunds- och Malmös stadsbibliotek, Lunds Universitetsbibliotek och Malmö högskolas bibliotek för att få tag på all litteratur till första delkursen. Så nu är jag redo - mer än redo! :)

Funderar ni på vad 17 det är man läser på Författarskolan? Nedan ser ni schemautdrag från första veckan samt första kursens litteraturlista!

Första veckan på utbildningen blir intensiv för någon som även heltidsarbetar! :)

Känns bra att jag läst (och äger) iaf en av böckerna - Kings Att skriva såklart! :)

12 kommentarer:

 1. Vad spännande! :) Tar du ledigt från jobbet i den mån det går, eller hur löser du det rent praktiskt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, superspännande! :) Jag har en hel del flex inarbetad och har fått ok från chefen att gå på föreläsningar. Kommer dock få arbeta en del runt föreläsningaran (mornar och kvällar) för att få ihop min tid! Men föreläsningarna minskar längre fram under terminen så jag utgår från att det kommer lösa sig finfint! :)

   Radera
 2. Vad spännande! Och när det gäller något man brinner för så är det ju värt att tråckla ihop schemat :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men eller hur! Jag brukar ju skriva på kvällarna, du möblerar jag om så att jag skriver på dagarna och jobbar på kvällarna. Kommer gå finfint! :)

   Radera
 3. Jag är inte ett dugg avundsjuuuuuk....haha. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Ja, det är verkligen tokigt spännande!!!

   Radera
 5. Åhhhhhhh!
  Köpte Att skriva (det var väl på tiden) nu i veckan och har just börjat läsa. Känner mig sist i världen men ändå. Äntligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt Emma! :) Största behållningen med Att Skriva är definitivt den inledande självbiografiska delen, själva skrivråden tycker jag beskrivs bättre i andra böcker - tex. Elisabet Norins Tre enkla regler finns inte!

   Radera
 6. Wow, du kommer att ha en fullspäckad höst men är det nåt man verkligen vill så är det bara att satsa! Heja du, se till att vila upp dig också mellan varven! :)

  SvaraRadera
 7. Åh så roligt! Älskar att få scheman och se fram emot en ny kurs, och när den dessutom är i skrivande ... Hoppas det funkar med jobblösningen och att du ändå hinner ta det lite lugnt mellan varven.

  SvaraRadera