onsdag 19 augusti 2015

Tappat fart

Ojojojoj, efter skrivuppehållet i helgen har jag verkligen tappat farten! Drygt 1300 ord har det bara blivit sedan i måndags istället för de drygt 4000 som behövts för att ligga i fas. Anledningen? Jag har helt enkelt varit för trött. Ibland tror jag att jag glömmer att det händer något oerhört stort inom mig samtidigt som allt annat annat spännande som just nu pågår i mitt liv. Att det där på insidan gör mig trött ibland är helt normalt och det bästa jag kan göra är att ta den tid jag behöver för att piggna till igen. Därför kommer jag tillåta mig en lite långsamma skrivtakt under mini-Nanos andra halva. Målet är fortfarande att skriva något varje dag, men blir snittet snarare 300-400 ord istället för 800 gör det absolut ingenting. Jag är redan kanonnöjd med den textmassa jag producerat hittills så allt från och med nu är bara bonus!

8 kommentarer:

 1. Ja du ska komma ihåg att vila också! Är väldigt imponerad över hur mycket du åstadkommer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man måste visst det! :) Tack, det är snällt av dig att säga så!

   Radera
 2. Klokt av dig Charlotte att inte slå på dig själv utan istället ser vad du åstadkommit och vad du går igenom. Ibland är målen och kraven för högt ställda och då är det viktigt att våga backa och ge sig själv realistiska mål. Du är superduktig Charlotte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju mått så bra under den här graviditeten att jag lätt glömmer att den faktiskt pågår! :) Därför har jag kört på med mål och deadlines som vanligt men det funkar inte riktigt i längden. Ska försöka bli bättre på att lyssna på kroppen, känns extra viktigt när jag börjar plugga om en vecka! Tack så mycket!

   Radera
 3. Den där tröttheten är inget att leka med. Men1300 ord är ju jättebra! Och framförallt nu när du har så mkt på gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, eller hur! Förra trötthetsomgången hade jag tidigt, kanske i v 8-9 så jag hade liksom glömt bort det vid det här laget. Men nu försöker jag komma i säng tidigt på kvällarna så att jag känner mig piggare under dagarna! Tack, jag är faktiskt nöjd med det jag också. Alla ord är bättre än inga! :P

   Radera
 4. Viktigast är att du mår bra, strunta i antalet ord, dom kommer när dom kommer...

  SvaraRadera
 5. Det är inte konstigt att bli trött av alla förändringar som kroppen går igenom och jag tycker det är jättebra att du lyssnar på dig själv och tar det lugnt. De tre sista månaderna tyckte jag var allra jobbigast för då var jag så stor att precis ALLT var obekvämt, gå, stå, sitta, ligga, inget var bekvämt! Då är det bra att inte ha för stora krav på sig själv.

  SvaraRadera