fredag 14 augusti 2015

Visitkort

Inspirerad av Anna mfl. har jag nu också beställt lite visitkort! Förhoppningen är att jag ska kunna dela ut dem till trevligt folk jag träffar på Författarkliniken och Bokmässan (om jag nu åker dit, har inte riktigt bestämt mig än) och på sätt göra lite reklam för mig själv, bloggen och Middagsmörker.

Eftersom Middagsmörker inte fått något omslag än fick jag nöja mig med en liten teaser-text på baksidan. Herregud vad svårt det var att välja textsnutt ur manuset - jag har garanterat valt helt fel. Men jag ser det här som en marknadsförings-testrunda. Övar jag nu blir jag bättre sen! :)

Nu gäller det bara att hålla tummarna så att de anländer i tid!


 Bilder från www.vistaprint.se som jag beställt korten från

Vad tycker ni? Blev de bra? Borde jag ha skrivit/gjort på något annat sätt? Ni som har koll får gärna tipsa!

17 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt och stilrent visitkort! Textsnutten fångade verkligen mitt intresse! :) Jag gör mina visitkort i Photoshop. Frågan är om jag ska lägga till "författare" också på mina. Jag är ju inte utgiven, men sambon insisterar :P Det blir ett neutralt och ett "porrigt", för den djärva xD

  Nu blir det lite skamlös reklam här, men mitt halvfärdiga manus söker testläsare :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, tack! Låter toppen om texten fångar intresse!
   Haha, jag vill ha det porriga - ta med ett sånt till mig! :P
   Jag vill gärna testläsa men det beror på hur långt ditt manus är (har ju lite fullt upp den här hösten/vintern! :P)

   Radera
  2. Fixar det!

   Manuset ligger på cirka 38 000 ord :)

   Radera
  3. Det ska jag nog hinna med! :) Jag testläser gärna om du vill. Du får gärna maila det till mig direkt, gärna tillsammans med önskemål om vad du vill att jag fokuserar läsningen på. Så försöker jag läsa klart innan jag börjar plugga om 2 veckor!

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, det känns verkligen som en bra grej!

   Radera
 3. Sjukt fina! Blev sugen på att beställa egna visitkort jag också. Har ju visitkort, men de länkar till pinions.fi och det är ju kanske inte så intressant för besökarna på författarkliniken. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kunde inte motstå utan beställde egna visitkort! :)

   Radera
  2. Tack! Nu kan vi byta visitkort på plats! :)

   Radera
 4. Jättesnygga! Tycker det var en jättebra idé med en text från boken på. Då får vi byta kort med varandra om två veckor :-)
  Mina kort kom på två dagar trots att jag valde ekonomi-frakt, så jag tror inte att du behöver oroa dig för leveransen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det ska bli kul att samla in visitkort på kliniken! Hoppas på en bunte nya innan jag åker hem! :)

   Radera
 5. Jättesnygga och intressant text!

  SvaraRadera