måndag 14 september 2015

Bröllopshelg

Jag ber om ursäkt att bloggen ekat tom ett par dagar men jag har haft betydligt viktigare saker för mig än att skriva blogginlägg! :) I lördags gifte sig nämligen min allra bästa kompis Mia!

Vilken dag det var! Fint septemberväder med vigsel och mingel inne på fantastiska Kulturen i Lund. Sedan middag med humoristiska tal och galet god mat på AF-borgen innan dansen drog igång med intensiva bastoner som kändes hela vägen in i bröstet! Det var den bästa festen på länge och det var så otroligt roligt att få vara med och fira med brudparet och alla andra härliga vänner!

Igår var jag sliten. Kändes helt ärligt som att jag var bakis även fast det ju är helt omöjligt. Det enda vettiga jag fick gjort var att skicka in inlämningsuppgiften till skolan, resten av tiden vilade jag på soffan framför en film. Trots 9 timmars sömn är jag fortfarande trött idag. Ser fram emot en vecka och helg med bara några få sociala engagemang - även om det är kul att ha kalendern uppbokad med roligheter så behövs det lite återhämtning ibland! :)

Vad har ni gjort för kul i helgen?

Bruden med oss tärnor - lite oklart vad jag håller på med! :)

12 kommentarer:

 1. Har slappat jättemycket i helgen, läst en bok och kollat Netflix. Återhämtning behövs absolut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt med en slapp helg! jag har önskat mig en sådan till nästa! :)

   Radera
 2. Så fina ni är, låter som en härlig helg! Jag har för omväxlingens skull bara varit i Helsingfors, så HIMLA skönt. Dessutom firade vi att det är 4 år sen vi träffades. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ojojojoj, inga resor alltså! :P Yeay för 4 år! Grattis!!!!

   Radera
 3. Jag har jobbat och planerat mitt nya manus :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul med manusplanering, det är nästa det jag gillar allra mest av skrivprocessen!

   Radera
 4. Har varit på kalas som också visade sig vara bröllop eftersom födelsdags"barnet" passat på att gifta sig. Att ungefär som du, varit på bröllop, eller på kalas. Nån blandning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad kul med överraskningsbröllop! :) Det har jag aldrig varit på, får se om ngn av kompisarna testar det i framtiden! :)

   Radera
 5. Vilken vacker bild. Trädgårdsfix och lite dans blev det för mig i helgen.

  SvaraRadera