torsdag 3 september 2015

Första inlämningsuppgiften

Vi har redan fått vår första inlämningsuppgift. Tre sidor om ursprunget till vårt litterära skapande som ska vara färdigt den 14:e september. Känns spännande att få skriva en inlämningsuppgift - och läskigt såklart. Planerar att jobba ihop ett utkast i helgen så har jag gott om tid på mig att finslipa efter det.

Nedan ser ni instruktionen för uppgiften - häng på och skriv en egen vettja! :)

7 kommentarer:

 1. Haha perfekt, nu får vi hänga med på utbildningen! :) Men det är säkert bra att reflektera över det egna skrivandet. För litterärt skapande måste jag skriva en arbetsplan och det var förvånansvärt svårt fastän jag har ganska klara målsättningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad jag tänkte! :) Jag skrev nästan precis om det där i mitt personliga brev när jag sökte så får väl bara twista till det lita och knyta det till referenslitteraturen!

   Radera
 2. Härligt. Du är på G Charlotte!

  SvaraRadera
 3. Lycka till med studierna! Låter väldigt spännande. Glöm inte att läsa kursmålen. Kram från din mamma docenten

  SvaraRadera
 4. Oj, vad sjukt roligt att du går författarskolan! Det är förstås en av mina drömmar, men det funkar inte rent praktiskt/ekonomiskt, så därför blev det en termins litteraturkunskap med skapande svenska för mig istället (och det är ju inte fy skam det heller). Jag älskar att hålla på och metaskriva om mitt skrivande - det är ju typ det vi gör på bloggarna, kan man ju säga - så vilken lyx att få göra det på beställning :)

  SvaraRadera