torsdag 17 september 2015

Ingen bokmässa

Idag är det en vecka kvar tills Bokmässan i Göteborg drar igång. Jag har varit där de senaste två åren och haft fantastiskt roligt men i år har jag bestämt mig för att inte åka. Det var banne mig inte ett lätt beslut men ett nödvändigt!

Min klass på Författarskolan reser upp tillsammans på torsdagen. Deltagande är frivilligt men kommer garanterat bli hur kul som helst. Men jag orkar inte. Magen börjar bli tung, det känns att jag både jobbar och pluggar och den sociala kalendern har varit extremt fullproppad den senaste tiden. Även om Bokmässan är en underbar upplevelse vet jag att jag den här gången kommer lida mer än njuta. Att sitta stilla i en buss under tre timmar är ingen optimal upplevelse med växtvärk i magen, liksom att gå omkring bland montrar med ett par extra kilo på kroppen. Så jag hoppar denna gången och hoppas att jag kan vara med nästa istället. Då förhoppningsvis som publicerad författare! :)

Jag hoppas att ni som ska till Bokmässan i år får fantastiskt roligt och att ni kommer hem med massor av nya kontakter och erfarenheter!

Bild lånad från www.bokmassan.se

8 kommentarer:

 1. Tråkigt att vi inte ses, men jag fattar mer än väl. Dessutom ska jag själv jobba och göra intervjuer från morgon till kväll, så få se hur mycket jag hinner njuta. :) Men otroligt spännande ska det bli, är ju min första gång så känner mig rätt nervös!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, supertråkigt att vi inte ses! :( Men Bokmässan är verkligen en skitkul upplevelse och du kommer ha hur roligt som helst! Jag är ju förresten skyldig dig pengar som jag nu ju inte kan ge dig på plats i Göteborg, ska jag skicka i ett litet kuvert istället? :P

   Radera
 2. Trist att vi inte ses i år, har ju blivit lite av en tradition :) Men jag förstår dig fullkomligt för mässan frestar på även om man inte är gravid :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, jag tänkte också på det! Men i år får jag och Anna stanna hemma och tjocka på oss istället för att njuta av mingel och böcker! Hoppas som sagt på come back nästa år istället! :)

   Radera
 3. Uff att vandra omkring med extrakilon länge länge, förstår precis att det inte känns helt optimalt. Å andra sidan, nästa år, då har du ju en egen bok att hänga på mässan med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen på nästa år! Hade varit så kul att få uppleva bokmässan "från den andra sidan"! :)

   Radera
 4. Jag ska dit. Förstår om du väljer att var hemma. Du får satsa på nästa år istället! Ta hand om dig o den lilla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul Pia! Synd att jag missar dig! Jag hoppas att vi kan ses nästa år istället! :)

   Radera