onsdag 2 september 2015

Jobb vs. utbildning

Jag missade dagens föreläsning till förmån för ett projekteringsmöte för jobbet. Det är nämligen dealen - det är fritt fram för mig att gå på föreläsningar på arbetstid men jag måste prioritera mina kund- och projektrelaterade möten.

Just idag gjorde det inte så mycket, dagens föreläsning handlar om undervisningsplattformen, dvs. där vi kan hitta information om delkurserna och där vi ska skicka in våra inlämningsuppgifter. Jag tänker att jag kan luska ut hur det fungerar på egen hand! Det kommer dock fler tillfällen framöver då jag missar "riktiga" föreläsningar. Synd såklart, men inget att göra. Dessutom är det ju så att möten och kundträffar är en av de saker jag gillar mest med mitt jobb så jag byter åtminstone en rolighet mot en annan.

Nu ska jag på ett annat möte, med min skräddare. Om 10 dagar ska jag nämligen vara tärna på min bästa väns bröllop och tärna + växande mage är inte helt optimalt. Idag ska vi se hur vi bäst modifierar tärneklänningen till min nya figur! :)

Mina fina tärnor förra året! Foto: Rasmus Malgerud

3 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig bild! :) Men ja det där med undervisningsplattformen låter som nåt lätt att fixa! Är så himla nyfiken på utbildningen och EXTREMT avundsjuk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var inne och kikade på plattformen igång, verkar väldigt rakt på sak så jag är lite fundersam på vad de ägnade 2 timmar åt att prata om. Får fråga ngn av mina kursare idag för säkerhetsskull! :) Jag lovar att hålla er uppdaterade om utbildningen!!! :)

   Radera
  2. Det brukar vara så i början. Det ska snackas teknik och sånt i evigheter fastän det oftast är rätt enkla grejer. Men bra om det inte kändes svårt!

   Radera