tisdag 8 september 2015

Sprudlande idéer

Igår hade vi 4 timmars introduktion till vårt eget bokprojekt på Författarskolan. Introduktionen gick i princip ut på att alla 30 studenter gav en kort sammanfattning av vad de tänkt att deras projekt skulle handla om. Det var en helt fantastisk upplevelse! Alla hade så smarta idéer, saker jag aldrig skulle komma på själv men som lät så självklart geniala när de nämnde dem! Jag är övertygad om flera av dessa idéer kommer publiceras efter vår examen - åtminstone om resultatet speglar den nuvarande ambitionen!

Vi är inte jättemånga som skriver fantastik i klassen. Egentligen är det bara jag och en tjej till. Hon skriver på ett urban-fantasy projekt som låter jättespännande och jag skriver ju min dystopi (Getto). Det finns några till som funderar på att lägga till lite övernaturliga inslag i sina relationsromaner, blir spännande att se hur de får ihop det!

Jag har fått en handledare tilldelad mig och mitt projekt. Vi har bara pratat som hastigast men har bokat in ett längre startmöte om 10 dagar som jag verkligen ser fram emot. Den personliga handledningen är en av de saker jag ser allra mest fram emot med kursen, det känns riktigt lyxigt att ha en alldeles egen coach som kan stötta mig igenom hela projektet!

I övrigt då? Jag är jäkligt taggad men också jäkligt trött - gissar att det är följden av dubbla heltidssysselsättningar. Så här långt är det dock värt det!

Skönt att man inte är den enda tröttisen i familjen! :)

3 kommentarer:

 1. En egen coach låter verkligen lyxigt, men det är du så värd! Glad över att höra att du njuter, fastän du är trött mellan varven. Heja Charlotte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Det är sånt man typ betalar en förmögenhet för annars! :) Skolan är så jäkla kul att jag knappt vet vart jag ska ta vägen - varför har jag aldrig läst en skrivkurs förut? :)

   Radera
 2. Alltså ... Nu blir jag så himla sugen på att börja på en författarskola! EN EGEN COACH?! Gaaaah! :-) Liiiite långt till Lund bara. Och så var det det där med att komma in också ...

  SvaraRadera