tisdag 1 september 2015

Uppropad student

Upprop. Det var längesedan jag hade det senast. Faktum är att det är hela 13 år sedan mitt namn ropades upp på brandingenjörsutbildningen. Då var det också i Lund men på Tekniska högskolan, igår var det på Språk och Litteraturcentrum - en del av universitetslund jag aldrig besökt tidigare!

Vi var 30 peppade författaraspiranter på plats. Uppropet hölls på klassiskt manér och sedan presenterade sig lärarna för oss och vi fick lite info. Efter det minglade vi och även om minglet var kort hann jag med att prata med en handfull supertrevliga kursare.

Idag fortsätter vi med introduktion och litterärt skapande - ska bli så himla skojj!!! :)

Förväntansfull student på väg till skolan

SOL - Språk och Litteraturcentrum, bostad för min hemfakultet

6 kommentarer:

 1. Åh vad spännande! Lycka till! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Känns så kul att äntligen vara igång med utbildningen!

   Radera
 2. Va kul, antar att du återkommer om studierna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ni lär få läsa så mycket om mina studier att ni tillslut inte orkar höra mer - lovar! :)

   Radera
 3. Åh det låter skoj. Lycka till idag :)

  SvaraRadera