torsdag 8 oktober 2015

Habegär

Jag älskar klänningar. Det vet typ alla som känner mig det minsta. I min garderob hänger redan 100 st (dock bara ett par byxor typ!), ändå kan jag inte låta bli att köpa nya när jag hittar något riktigt snyggt. Shoppingbegäret har dock mildrats något sedan jag blev gravid, gravidklänningar tilltalar mig helt enkelt inte på samma sätt och nu lever jag på lånade/skänkta kläder från vänner och familj.

Men. För någon dag sedan visade en kompis mig den här klänningen:

Archive got the power dress, från www.modcloth.com

Hur snygg är inte den? Hur kan jag inte köpa den? Det är ju den perfekta författarklänningen! :) Naturligtvis kommer jag köpa den, jag känner mig själv så pass väl vid det här laget. Mitt största dilemma är vilken storlek jag ska ta, har liksom glömt bort hur jag brukar se ut! :)

6 kommentarer:

  1. Sååå fin! Vill också ha! Ska vi sen alla gå omkring i likadan klänning?! :D

    SvaraRadera
  2. Supersnygg och så rätt :D

    SvaraRadera
  3. Jag älskar den modellen, stilren och klassisk. Kommer att vara lika snygg om 100 år.

    SvaraRadera