måndag 19 oktober 2015

Härlig helg

Vilken underbart skön helg det har varit! Egentligen har jag inte gjort något särskilt, men avsaknaden av deadlines som trycker mot samvetet har varit befriande. Jag har liksom känt mig lätt inombords och har kunnat slappna av på ett sätt jag inte gjort på flera veckor.

I lördags jobbade vi i huset. Jag och min man satte upp renoveringsväv i mitt skivarrum och svärmor målade möbler. Det är bara sex veckor kvar tills vi flyttar nu men det känns som att vi ligger i fas. Så här långt i alla fall, får se hur det blir när helgerna ska räcka till både renovering och flyttpackning i lägenheten! :)

Igår tog jag det VÄLDIGT lugnt. Skrev och skickade in min baksidestext till förlaget, pillade med lite skrivgrejer till skolan och började svara på mina intervjufrågor (huh, vad svårt det är!) men utöver det blev det mycket tid i soffan. Välbehövligt! Och för första gången på flera veckor känner jag mig faktiskt pigg den här måndagen! :)

Tur är det för den här veckan är full av blandade aktiviteter. Jag har ett par föreläsningar, handledarmöte med Getto, föräldrautbildning, bankmöte inför husköpet, jobbfest och två middagar med kompisar. Kul med lite blandning och jag ser faktiskt fram emot alltihop!

Hur ser er vecka ut?

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Fy, det låter ju inte så skoj! Hoppas veckan försvinner snabbt så att du kan vila upp dig nästa helg igen!

   Radera
 2. Kul med baksidestext och omslaget är jättefint. Försökt kommentera här på bloggen flera gånger men inte lyckats :( Låter som du har en rolig vecka framför dig. Jag har tre skrivdagar, ett frisörbesök, en handbollsmatch, en boksignering och en hotellövernattning med min man att se fram emot. Roliga saker det med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillar omslaget! Baksidestexten var supersvår och jag väntar fortfarande på feedback från förlaget. Nej, vad trist att du inte har kunnat kommentera. Vad får du för felmeddelande? Det låter som att du har en riktigt härlig vecka framför dig! Jag längtar tills den dag jag kan ha skrivardagar, om något år så... :)

   Radera