måndag 12 oktober 2015

Release för antologin Svenska spöken

Releasen för Andra världar förlags antologi Svenska spöken närmar sig med stormsteg! Fredag den 30:e oktober släpps boken på SF-bokhandeln i Malmö. Jag kommer vara på plats men en hög andra novellförfattare och det kommer gå att få antologin signerad från kl 16 till stängning. På kvällen blir det releasefest där jag får ta med mig en plus one - funderar på vem som ska föräras uppdraget att vara min dejt. Tror knappast att min man är särskilt sugen! :)

Det ska bli spännande med lokalt antologi-släpp och signering och jag hoppas att jag kan lära mig en massa nyttigheter inför Middagsmörkers release nästa år! Ni som varit på/haft antologi-releaser tidigare, har ni några tips till en rookie?

Så här kommer antologin se ut!

4 kommentarer:

  1. Omslaget ser skrämmande ut! Hoppas det blir en kul kväll!

    SvaraRadera
  2. Snygg. Och vad jag är sugen på att läsa om spöken, antecknar boken på min måste ha lista.

    SvaraRadera
  3. Blir mitt första boksläpp också :D Ska bli väldigt spännande. Vi ses där hoppas jag!

    SvaraRadera