fredag 2 oktober 2015

Releasefest för Dimensioner

Igår var det release för Sofie Berthets debutdystopi Dimensioner! Releasefesten hölls på Poeten på Hörnet, en lokal som ägs av Författarcentrum Syd. Det var mitt första besök i lokalen och min första releasefest så det var naturligtvis mycket spännande! :)

Sofie läste ur Dimensioner och blev sedan intervjuad av en av sina gamla kursare från skrivpedagoglinjen i Skurup. Det var kul att höra hur hon fått idéerna till boken och styckena hon läste lockade definitivt till mer läsning! Naturligtvis fick jag med mig ett signerat ex av boken och jag ser verkligen fram emot att börja läsa. För att göra boken rättvisa ska jag nog dock hålla mig till efter att min trippeldeadline är avklarad! :)

Dimensioner kan ni köpa tex. på Adlibris eller på Cdon!Bilder från kvällen, ber om ursäkt för kvalitén - mobilkameran hanterade inte mysbelysningen så bra! :)

1 kommentar:

  1. Jag har boken här hemma! Längtar efter att få börja läsa den!!
    /Heléne

    SvaraRadera