söndag 8 november 2015

Egen författarsida på Facebook

Idag gjorde jag äntligen slag i saken och skaffade en egen författarsida på Facebook. Jag har tänkt på det länge, ända sedan innan jag skrev på förlagskontraktet, men av någon anledning har det inte blivit av. Förrän nu!

Känns bra att jag fick tummarna loss och fixade sidan med två månaders marginal till boksläpp, nu har jag i alla fall lite tid på mig att fundera ut hur jag villa använda den. Ni som har författarsidor på Facebook - hur använder ni dem jämfört med blogg/instagram/twitter? Jag behöver tips! :)

Vill ni gå in och gilla min sida hittar ni den här!

Just nu gillar 7 personer min sida, en fin start om jag får säga det själv! :)


3 kommentarer:

 1. Vad kul! Jag har funderat på att skaffa en sida där men jag hinner knappt med det andra. Jag tycker det är så svårt att hålla igång alla sociala medier och variera sig!

  SvaraRadera
 2. Jag borde bli bättre på att uppdatera den, bloggar mer och FB:ar på Författarsidan.

  SvaraRadera
 3. Jag har ingen författarsida men gjorde en sida för Korpmåne inför släppet i januari.
  Mest för att jag hoppades på lite delningar så att det skulle dyka upp några fler personer på Stadsbiblioteket i Boden än bara jag själv, mina ungar och personalen där :) Trots snöstorm dök det upp en del folk och sedan fick sidan vara kvar. :)


  SvaraRadera