söndag 22 november 2015

Tokförkyld

Den smög sig på redan förra veckan när jag var i Kalmar, eskalerade när jag var i Stockholm och nu har den tagit över min kropp totalt. Förkylningen från helvetet!

Jag HATAR att vara förkyld och upplevelsen blir knappast bättre nu när jag är höggravid. Jag är totalt utmattad men kan ändå inte sova pga alla sjukdomssymptom. Tycker mao extremt synd om mig själv! :) 

Nästa helg flyttar vi och jag hoppas verkligen att jag är frisk då - annars kommer jag vara en extremt tjock och gnällig flytterska! Stackars min man isf... :P

Hur mår ni andra i dessa sjukdomstider?

3 kommentarer:

  1. Ojneej, krya på dig! Och se till att tvinga alla dina vänner som flytthjälp (synd att jag bor så långt ifrån, buu!). Själv har jag inte varit sjuk på jättelänge vilket känns som ett litet mirakel. Har varit så himla mycket sjuk de senaste åren och hoppas att det ÄNTLIGEN vänder. Ta hand om dig! Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, krya på dig! Själv har jag nog haft en släng av vitaminbrist, men det har blivit bättre nu med vitaminkapslar och varierad kost. Annars är jag ett riktigt mensmonster för tillfället, haha :P

    SvaraRadera
  3. Förkyld, check. Fast mindre nu. Mer innan. Snorigt. Inte kul.

    SvaraRadera